SERI CAMERALE LA PALATUL “TINERIMEA ROMANA” CAPODOPERE DIN CREATIA LUI MOZART SI BRAHMS

Continuare firească a concertului – pilot care a avut loc pe data de 21 iunie, seria de concerte și recitaluri “Seri camerale la Palatul “Tinerimea Română” deschide în seara de 22 noiembrie de la ora 19.00 șirul prezențelor celor mai valoroși tineri muzicieni români la momentul actual.

Desfășurat în parteneriat cu Universitatea Națională de Muzică din București acest proiect al Centrului Național de Artă “Tinerimea Română” va contribui și mai mult la afirmarea acestui minunat spațiu cultural și arhitectural în peisajul cultural al Bucureștiului.
Tineri muzicieni pe deplin angajați pe drumul deloc ușor care duce către cel mai înalt nivel al măiestriei artei interpretative, vor aduce în fața publicului adevărate bijuterii muzicale, lucrări nu de puține ori mai rar interpretate pe scenele noastre.

Așadar o primă invitație la energia tinereții, strălucirea virtuozității, dar și a rafinamentului stilistic care vor crea versiuni cu siguranță memorabile a unor capodopere ale genului cameral.

Următorul concert din această serie, va avea loc în seara zilei de 13 decembrie.

Accesul publicului se va face pe bază de rezervări, la numărul de telefon 021.315.81.65, în limita locurilor disponibile.