MUZICA PENTRU TOTI – DE LA CLASIC LA… DIVERTISMENT!

Palatul Tinerimea Română
26 mai 2022, ora 18.00

„Muzica pentru toți – De la clasic la divertisment! Enescu şi… muzica lumii!” este un spectacol unic, conceput de Marin Cazacu pentru Centrul Național de Artă Tinerimea Română, în parteneriat cu Teatrul Muzical Ambasadorii.
Spectacolul îşi propune să ofere publicului larg o altă viziune asupra muzicii clasice şi astfel să deschidă apetitul publicul tânăr pentru cultură, arte, valori şi, mai ales, muzică.

Acest eveniment muzical vor fi prezentate fragmente şi arii celebre din capodopere ale muzicii clasice scrise de Enescu, Verdi, Mozart, Bizet, Ceaikovski, Rossini sau Grigoriu.

„Este un spectacol în care artiștii lirici ai Teatrului muzical Ambasadorii pun în valoare piese celebre din muzica lumii, astfel încât să ajungem și la publicul nedeprins cu muzica clasică. Când oamenii simt cât de profund rezonează în propriile inimi frumusețea acestei muzici, vor dori să asculte din ce în ce mai mult. De la idee la concept s-a ajuns cu ajutorul remarcabilului muzician Marin Cazacu, care va încânta publicul cu informații inedite sau amuzante despre ariile alese și despre compozitori. Invităm cât mai mulți oameni în splendida sală de spectacol de la Tinerimea Română, realizată de prima femeie arhitect din România și finanțată de Regele Carol”, a declarat Daniela Nane, director artistic al Teatrului Muzical Ambasadorii.

„Atragerea publicului tânăr către arte este un ţel personal, nu doar profesional. Educaţia şi cultura sunt esenţiale unei naţiuni puternice, libere, sănătoase. Şi cred cu tărie că putem deschide apetitul pentru muzică tinerilor. De aici şi colaborarea cu
Centrul Național de Artă Tinerimea Română în urma căruia sunt convins că vor ieşi proiecte minunate”, a menționat Mihai Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii.

Soliști:
Andreea Bucur – soprană
Camelia Cuzub – mezzosoprană
Octavian Ene – tenor
Silviu Mihăilă – bariton
Sergiu Neamțu – bas/bariton
Izabela Ghergu – violoncel
Cornelius Zirbo – violoncel
Ștefan Aprodu – vioară
Sofia Smărăndescu – vioară
La pian: Andrei Racu, Cătălin Răducanu

Spectacolul va avea loc joi, 26 mai 2022, ora 18.00, la Palatul Tinerimea Română.

Biletele pot fi cumparate online pe www. ticketstore.ro sau de la:
1. Casa de bilete a Teatrului Național de Opereta și Musical „Ion Dacian” – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 și cu o ora înainte de spectacole sâmbătă și duminica)
2. Casa de bilete a Salii Dalles – B-dul Nicolae Balcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17)
DIN RESPECT PENTRU ARTISTI VA RUGAM RESPECTATI ORA DE INCEPERE A REPREZENTATIEI! ACCESUL DUPA ACEASTA ORA ESTE INTERZIS!
PERSOANELE CARE BENEFICIAZA DE REDUCERI LA BILETE ( PENSIONARI,ELEVI,STUDENTI) SUNT OBLIGATI SA PREZINTE ACTE DOVEDITOARE CARE SA INSOTEASCA BILETUL!
Nota: Ticketstore.ro isi rezerva dreptul de a anula rezervarile neachitate cu 48 de h inainte de spectacol.