Termeni și condiții

Acest website (denumit în cele ce urmează Website) este pus la dispoziţie de CENTRUL NATIONAL DE ARTA „TINERIMEA ROMÂNA” (denumit în continuare CNATR). Accesul şi utilizarea acestui sit se supun Termenilor şi condiţiilor de utilizare de mai jos şi oricăror reglementări legale în vigoare. Accesând şi/sau utilizând website-ul, sunteţi de acord cu aceşti Termeni şi condiţii de utilizare.

Restricţii privind utilizarea cu privire la drepturile de proprietate intelectuală

Website-ul conţine numeroase elemente protejate de reglementări europene şi internaţionale privind drepturile de autor şi alte drepturi de proprietate intelectuală, cum ar fi (logo-urile, fotografiile, fişierele video, fişierele audio, textele, design-ul grafic al sit-ului (denumite în cele ce urmează Conţinut). Fără a modifica orice restricţii suplimentare impuse de legile în vigoare, pentru a proteja aceste drepturi, se aplică următoarele restricţii privind utilizarea Website-ului:

  • Nicio parte a acestui Website nu poate fi copiată prin mijloace electronice sau de orice alt fel, cu excepţia situaţiilor impuse pentru utilizarea eficientă a acestui Website pe internet şi a serviciilor oferite. Este absolut interzisă reproducerea oricărei părţi a acestui Website pe orice alt sit de internet.
  • Utilizarea, copierea, redistribuirea sau reproducerea neautorizata, integrala sau partiala, a continutului, in orice forma, este interzisa
  • CNATR vă autorizează să utilizaţi acest Website şi Conţinutul acestuia doar în scop personal și informativ – cu condiţia respectării tuturor notificărilor privind dreptul de autor şi de proprietate – şi interzice utilizarea acestui Website şi a Conţinutului în scop comercial.
  • Este interzisă utilizarea Website-ului sau Conţinutului într-o manieră care deranjează alţi utilizatori ai Website-ului, încalcă drepturile acestora sau întrerupe funcţionarea corespunzătoare a Website-ului sau afectează informaţia prezentată pe Website şi/sau software-ul care controlează funcţionarea acestuia. Nu este permisă utilizarea Website-ului sub un nume fals sau evitând măsurile de securitate aplicate secţiunilor blocate ale Website-ului. Este interzisă utilizarea Website-ului sau a Conţinutului acestuia într-o manieră care constituie sau încurajează comportamente ce pot fi considerate infracţiuni, implică responsabilitate civilă sau care încalcă legile.
    Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia.

Legături către website-uri ale unor terţe părţi

Acest Website poate conţine legături către website-uri în afara acestui Website. Acestor legături li se pot aplica abateri de la cele de mai sus conform informaţiilor prezentate pe respectivele website-uri. Orice legături către pagini ale unor terţe părţi sunt oferite pentru confortul dumneavoastră şi vor fi supuse utilizării pe propria responsabilitate. CNATR nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul paginilor accesate în acest mod.

Responsabilitate

CNATR şi nicio altă parte implicată în crearea, producerea sau livrarea acestui Website nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere, daună sau niciun cost, precum şi pentru nicio daună directă, accidentală, secundară, specială sau tipică rezultată din utilizarea Website-ului sau a serviciilor (inclusiv responsabilitatea pentru transmiterea întârziată sau incorectă a informaţiilor, întreruperea, suspendarea sau anularea Website-ului) excepţie făcând situaţiile în care aceste daune sunt rezultatul comportamentului incorect premeditat al CNATR.

CNATR nu îşi asumă responsabilitatea pentru daune asupra echipamentului sau viruşi care pot infecta calculatorul ca urmare a accesării, utilizării sau vizitării Website-ului sau a utilizării conţinutului acestuia.

Nicio parte a acestor Termeni şi condiţii de utilizare nu vor exclude sau limita responsabilitatea CNATR pentru nicio situaţie asupra căreia responsabilitatea nu poate fi exclusă sau limitată conform legilor aflate în vigoare.

Utilizarea şi vizitarea Website-ului se face pe propria răspundere. Exceptând situaţiile prezentate expres, întregul conţinut al Website-ului este oferit ca atare şi în limitele disponibilităţii.