Cvartetul Arcadia fără limite – Carte blanche !

Sâmbătă 16 iunie  de la ora 19.00 la, Sala Mare a Palatului Tinerimea Română, cvartetul ARCADIA propune un concert CARTE BLANCHE!

Publicul va asista la un concert surpriză, care va sparge toate barierele, cu repertoriu secret, singurul lucru dezvăluit fiind acela că piesele vor fi prezentate pe parcurs și va cuprinde un repertoriu total atipic pentru o formație de muzică de cameră.

ARCADIA este cel mai valoros tânăr cvartet din România, care se bucură de o largă recunoaștere internațională.

Membrii săi, Ana Török și Răsvan Dumitru (vioară), Traian Boală (violă) și Zsolt Török (violoncel) vor demonstra publicului că practic pot aborda orice stil muzical, de la clasic, jazz și  tango, la ragtime, csardas sau folclor,  oferind o seară a muzicii crossover, cu aranjamente spectaculoase care pun în evidență sonorități nebănuite ale cvartetului de coarde.

Carte Blanche reprezintă un concept care reprezintă nu doar expresia maximei libertăți ci și a puterii fără limite și a pornirii de la zero.

Cvartetul ARCADIA va da în fața publicului o probă de înaltă măiestrie artistică, exuberanță și umor, prin intermediul unui discurs muzical de neratat!